Lördag

Provet igår gick bra. Nu är det bara 4-5 kvar. Usch.
Efter provet kilade jag hem till Lelle som var med Sandra. Vi tre gick sedan till Kings och dom moffade sallader medan jag var svinmätt på den choklad jag hade stoppat i mig när jag gjorde provet.
Sedan åkte jag hem till Mattias och det blev en .. annorlunda kväll.

Nu är jag hemma själv. Adam och hans band ska vara med i en tävling idag någonstans och familjen åkte för att titta. Jag är alldeles för trött och måste göra klart samhällskunskapen. Så jag blir hemma.

Fanfanfanfanfanfan. Allt händer nu, innan studenten. Kan det bli värre? Inte bara plugget utan annat som man helst vill vara utan. Möhöö.
Jaja, dags att plugga.

  
Fem dagar kvar.

-

Fyfan, vilken lördag! Har spenderat kvällen framför teven med datorn i knät. Pluggat lite. Käkat flingor.
Varit hemma själv och det har varit riktigt svintråkigt.

Haha, Nathan skrev till mig: "men sluta klaga på pluggandet, du går ändå snart ut gymnasiet! jag har ett år till efter detta.."  Och fy satan vad karln har rätt. Jag kan knappt tänka mig hur det skulle vara att gå ett helt år till (jaaa, jag ska ju tillbaka till Duveholm för att plugga tre ämnen, men det är ju verkligen inte samma sak). Då behöver jag ju inte gå upp kl. 7 varenda jävla morgon. Hemstudier kommer det ju såklart bli.
Haha, imorgon kommer jag börja klaga igen. Men det är ju xtra nojigt den sista tiden. Allt man måste ha koll på, komma ihåg.
Yeye.

Nej, nu vill jag ha en Mattias här.
Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0