Onsdag

Jag trodde att provet var från 11-14. MEN NEJDÅ! Det började halvnio. Men jag kopplade inte det och tänkte strunta i skolan på morgonen. Men sedan bestämde jag mig för att gå ändå, eftersom att jag hade bildlektion. Så jag gick ner till bilden och insåg att jag var den enda där. Så jag planerade att sätta mig lite vid datorn och sedan måla lite till utställningen. Men plötsligt fick jag för mig att gå upp och möta Ida först, och det var då hon och gänget sa att det var prov.  Herregud, vilken tur jag hade. Annars hade jag suttit vid bilden och väntat eller vafansomhelst.
Det gick iaf bra och jag skrev 7 sidor. Ja, jag skryter och ja, jag är nöjd : )
Sedan drog jag & några av bildarna ner på stan. Ida köpte en söt t-shirt-klänning och sedan åt vi mcflurry. Den glassen är så god! Speciellt med smarties i.
Nu sitter jag själv hos Elin och glor. Undrar vart den hyndan är?
Kl. 16 ska jag hem till Mattias och medan han boxar ska jag råglo på tv. Borde egentligen plugga ... men jag försöker dra ut på'et.
Imorrn ska jag ÄNTLIGEN färga min råttiga utväxt. JA, då kommer jag se liiiite fräschare ut i håret iaf. Dyrt för min plånbok, men värt det. Vill inte gå runt med en bred bajsrand i huvudet.

Och sedan på fredag ska jag och mamma äntligen hämta hunden! Det betyder att jag måste städa som en fåntratt i rummet och förbereda lite (eftersom att vi säkert kommer hem sent på kvällen). Fan också. Jag hatar (HATAR) att städa. Men det måste göras, för der ser ut som helvete. Hmpf.
Nej, tillbaka till tvn!
Heeej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0