300

Nu sitter jag med det asgoda teet, knäckebröö och filmen 300. Den blir ju aldrig dålig, nej.
Jag och Linda välkomnar Hanna in i MUS-gänget. Höhöhehe!

THIS IS SPARTA!


Have you fallen in a black hole?

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am


När jag lyssnar på den låten slutar jag oroa mig för min "allergirynka". Och det är ju skönt. Eh?
Har varit en snabb snabbis på stan med T och I. Spanade in en klänning på Lindex. Enkel, svart, snygg, billig. Så den ska jag köpa innan jag drar till skolan. Lite synd att hela min garderob är svart nu när jag har svart hår. Fast, tänker jag efter så bryr jag mig inte.

Har bestämt mig för att sluta att kolla på folks (som jag inte är så förtjust i) bdb, facebook, bloggar. Varför gör man så? Jag blir bara arg och provocerad. Jag ska kolla in folk jag gillar. För annars dras man bara in i saker. Jag vill inte veta.  


Det är ju tur att vi förändras, höhö.

Ane Brun – True Colors

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh i realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But i see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why i love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When i last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know i'll be there

And i'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why i love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow


29 november

Kom i säng kl tre efter walken med D och vaknade nio och kunde inte somna om. Typiskt, verkligen. Jag var fortfarande onykter när jag öppnade ögonen. Nej, jag hade inte druckit för mycket. Åt jävligt dåligt, bara.

Varför får jag fortfarande reda på saker jag egentligen inte vill veta något om? Det är sjukt hur mycket folk vet. Snälla sluta sprid massa gojja?
Nu ska jag kolla färdigt på Knocked Up. Fyfan, vad jag älskar den filmen.


Tonight's the night

Sådärja! Nu är jag igång! Tack! Att kila vidare till en fest när man är rätt seg är så jävla surt. Fan, ville att Jens skulle joina till statt, men han sveeek! Vi lyckas varenda jävla helg köra om varandra. När han festar, festar inte jag och tvärtom.
Löshåret, sminket, klänningen sitter på. Alkoholen åker ner och snart ska jag kila.

Här får ni ett gäng goingar så att ni kommer igång ikväll.
PUSSS! 

 


Foxy transa

Jag har sovit skitdåligt inatt så nu är jag trött och seg. Typiskt. Är det någon rolig krake som ska ut ikväll? Det hoppas jag på, ju. Fick härliga nattsms från sköningar som festa igår, festa idag igen?
Jag ska snart göra mig iordning. Jag vet; klockan är bara tre men fan, att vara i tid kan ju kännas skönt. Jag har för mycket alkohol, en foxyklänning, löshår och ton med smink. Ikväll får ni se en fab transa i farten!


makkedonkis

Jag köpte ett rea-tiger-plagg och ett par leggings (för de jag har på mig nu har ett fetinghål) idag. Snygga och billiga grejer är skiten.
Har färgat löshåret, men behöver en flaska till så ikväll är det färdigt att användas. Imorgon är det lugnt innan festen, vilket är jävligt skönt och ovanligt. Jag brukar ha tusen saker att göra och är alltid trött när det vankas fest. Men inte imorrn!
Salladen på mcdonalds är s k i t. Man får bara sallad, kycklig och en tomat, typ? Okej förlåt, lite ost, krutonger och en bröbit också det. Wow. Nehedu, att vara nyttig på mcdonalds är bara onödigt. Är man ändå där kan man lika gärna go all the way. Min matlust har inte kommit tillbaka. Nu äter jag enbart för kroppen skull. Annars slipper jag det helst. Vet inte varför? Jag menar, nu var det typ fem timmar sen jag åt och min mage är hungrig, men jag vill inte? Bah.
Nu kom linda.

Ladyn

Den här kvinnan (med stort K) ger mig rysningar från början till slut. Hon är så sjukt jävla cool. Äntligen någon som inte bara ålar och kråmar sig i någon tråkig sexdans och sjunger playback. En riktig kvinna, alltså. Det bästa är när blodet kommer in i bilden, då är hon så ball som bara hon kan bli.


Ryska grabbar

Skytten
Efter en tung månad så blir ditt liv enklare. Du har fattat ditt beslut och nu siktar du framåt. För dig är det viktigt att inte stå och trampa på ett och samma ställe. Din svaghet är att du har svårt att slåss för det du tror på. Blir saker för motiga går du helt enkelt en annan väg, du undviker hellre hinder än forcerar dem. Under november träffar du en person som är din raka motsats. Du attraheras av honom/henne, samtidigt som hans/hennes styrka skrämmer dig.

Idag på lektionen tittade vi på ungdomsfängelset som var så himla sorglig. Jag ville bara stortjuta när en gråtande, underbar liten pojke visas typ två minuter in i dokumentären. Under den timmen ville jag lära mig ryska, dra dit och bara rädda alla. Våldtäkspojkar och mördare, det kvittade. Fan, jag vill bara att alla ska förstå hur helvetesjävlaviktigt det är med en trygg och bra uppväxt. Alla barn berättar om deras svåra familjeförhållanden och all skit de har fått gå igenom helt ensamma. Sen är det något wierd med det där fängelset. Alla pojkar där följer reglerna blint och allt är så tyst. I dont buy it. Och sången de sjunger i slutet om "ryska grabbar" ger mig bara kalla kårar, och damen som klappar till en unge i slutet, 47:16. Inte någon slap in the face men ändå, det är något som inte stämmer. Är det bara jag eller?
SE DEN! Vi tackar svtplay utan reklam <3
http://svtplay.se/v/1757998/dokumentar/ungdomsfangelset?sb,p115254,2,f,-1


Nostalgi

Två filmer från estet-tiden. Skitdålig bild och ljud, jag veeet, men ni överlever. Skittråkigt att se för övriga världen, förresten.
Har just tränat och nu blir det en dusch och sen hoppa i säng. Typiskt, trött hela dagen och när kvällen väl kommer blir man för pigg för sitt eget bästa. Lyssnar på nostalgimusik från 04-05 och får en härlig, kuslig känsla från förr som man brukar få, ni vet.

 


Pink frost

Det är hennes "skrik" som gör hela låten. Vafan kallas det, musikare?


Okej, jag älskar mitt nya svarta hår. Var ju nojig där ett tag, men idag känns det svinbra.
Har nyss spelat Left 4 dead 2 och jag hann inte till helikoptern. Helvetee.

Jag tycker det är jobbigt när man känner att det finns människor man bara inte kan önska lycka. Man vill skärpa till sig, vara mogen och ändå känna att det ska gå bra för dom. Men det går bara inte. Man har sina anledningar, men man vill hoppa ur sin fyrkant och bara klara av det. Förlåtelse är sjukt. Det är så svårt när det handlar om en själv.
Men så tynar minnen bort och blir till blurr och tillslut bryr man sig bara inte. En underbar känsla. Att bara sluta bry sig.

Fanemej, vad kul det ska bli i helgen. Jag längtar så jag dör!
Sitter och plockar bort mascara från ögonfransarna, vilket resulterar i en ögonfranslös Pia. Så dags att träna och sen duscha bort sminket.

Treasure

Minns ni?

Fan, jag vill ha massa nostalgilåtar från när man var liten! Typ 90talet.
Jag är sjukt uppe i varv, har färgat hår som en galning. Första färgningen gick bra, tills det torkade. Då såg jag hur dassigt det var och att det skiftade i grönt och gult. AJ? Åkte till skolan och bestämde för att köpa svart för att fixa till skiten. Det blev billiga Mood. Köpte två förpackningar och bara körde i't. Det slutade i att jag var svart på hela överkroppen. AJ IGEN. Lite panik, men tre duschar senare så var det mesta borta.
Nu sitter jag här. Svart. Och det är lite smått scary för det blev så impulsivt. Samtidigt jävla skönt för nu har jag fått det gjort och behöver inte tänka på färgning och skit varannan vecka. Äntligen får mitt hår vila och växa.

 

Jag har så b r a människor omkring mig som hjälper mig att fatta bra beslut. Ni fattar inte hur sjukt viktiga ni är.
Gud, nu kände jag hur trött jag egentligen är. Kommer aldrig komma upp imorgon.

 

(Tack ännu en gång till Lindan som gjorde mig sällskap när jag gjorde de mest tråkiga sakerna, typ packa och färga håret. Hon var även go nog att skjutsa mig till stationen och vänta där med mig. Vilket gjorde att varken väntan eller tågresan blev jobbig. <3)


Savanna

Jag har nyss kollat på Greys Anatomy som jag älskar men aldrig kollar på. Får köpa boxen. Jag har en lång lista med boxar jag vill ha, men ack så dyrt det måste vara. Och för att spinna vidare på bölerier (för jag bölar alltidalltid till Greys) så ska jag kolla på P.S. i love you. Den är ju en böl-film om något! Sånt är skönt. Rensa tårkanalerna är bra skit.
Imorgon är jag brunett. Can't wait!

Kvinnor

Inlägget om att kronprinsessan Victoria köper väska för 100 000 kr (svenska folkets pengar) gillade jag jävlans mycket. Den här CHIC-bruden har asrätt om både Victoria och Charlotte Perrelli. Läs, guys.
http://charlotta.chic.se/okej-med-vaskor-for-100-000-kr/

Moss

AH, håller på att kolla på Ghost Whisperer och de senaste avsnitten har varit så spännande. Jag älskar när man vet  att man inte behöver vänta en hel vecka innan man får se det igen.
Sitter i floda och vet inte när eller hur jag ska komma hem? Ikväll eller imorrnbitti.

Hur kan man vara med någon som redan har en tjej/kille? Jag förstår inte. Det är bara fel. Sen finns det ju tusentals olika anledningar varför folk gör det. Det viktigaste, tror jag, är att man åtminstone har dåligt samvete. Att man känner att man gjort fel, inte bara vet om det. Att samvetet grabbar tag i dig, sitter där och svider ett tag så att du inte vill göra om det och lärt dig din läxa.
Tänk dig den där flickvännen/pojkvännen som bara går runt helt ovetande medan nästa alla runtomkring henne/honom vet om? Ingen säger något "för det har jag inte med att göra".
Skulle jag få reda på att någon av mina vänner blivit bedragen skulle jag inte tveka en jävla sekund. Dock blir det svårare när det handlar om människor man inte känner. Skulle en random människa komma upp till dig och säga att din älskade har pippat någon annan skulle du ha svårt att tro på det, jag med.

Det här har jag skrivit om förut, men jag hatar bara hela det här "alla visste om det utom du". Det är så orättvist. Och vilken hemsk känsla. Speciellt när jag ser den där söta kvinnan på stan som inte har en aning om att hennes karl är en lögnhals. Eller så vet hon, men vill inte inse. Men vad vet jag och vem är jag att döma?


JUL

GRATTIS FIA! (Hur många gånger har jag sagt det nu egentligen?)

Idag hann jag, mamma och pappa crasha två, nästan tre, julmarknader. Jag köpte sådant man brukar köpa; stickade sockor, godis, bröd och det bästa av allt KNÄCK. Jag har fått upp ögonen för skiten, det är ju himla gott. En aplyckad dag med massa skratt med mina två underbaringar.

Drömmer mardrömmar om att jag har får ännu mera sjukdomar. Igårnatt t.ex hade jag skabb fullproppat på händerna och när jag vaknade osade det panik om hela mig. Jag är nu stenfrisk (förutom min döva öra, heeh) och är vill vara det ett tag nu.

Sitter i Floda med mamma och pappa och har just kollat på V för Vendetta (hur bra film som helst). Min hund trycker sig mot mig så mycket hon bara kan och det resulterar i en skitful ställning där hon liksom sitter upprätt och får andningsproblem. Varför?

Jag har fått upp ögonen för smink igen när jag såg massa fina makeuptutorials på youtube och såg hur mycket coola grejer jag faktiskt har men bara inte använt.

Vill ha-filmer: Year one, Juno, Ice age 3. Kommit på att jag inte har några filmer som är sådär sjukt roliga.

Nu sova!
HEJ

Scale

I helgen ska jag färga håret i någon färg. Inte svart, än. Velar och är så osäker på om jag verkligen passar i det, ska pröva någon halvmörkbrunfärg först. Bara för att pröva. Men ja, säkert blir det så att jag kör svart veckan därpå. Sen är jag väl lite nojig över vad andra tänker. Jag vill inte ha åhnej-hon-som-passade-så-bra-i-den-andra-hårfärgen-reaktionen. Dock tar den tanken inte över mina beslut. 
Svart, gaaah, svart! Det är snyggt till allt. Smink och kläder blir mycket ballare. En rosa klänning blir liksom inte barbiegulli utan b a l l. Ahfan, det blir svart.

Jag sitter och försöker få tiden att gå. Har suttit på mitt rum hela dagen. Stoppat i mig lite nudlar och känner mig alldeles för pigg. Usch, det är inte skönt att bara sitta. Vill träna ryggen, men då har jag gjort det tre dagar i rad och min sjukgymnast sa att det var viktigt att låta kroppen vila. Doh?

Har nyss skrivit julklappslistan och jag blir helt lyrisk. Alla mina pengar den här månaden (typ) går åt att köpa fina klappisar till Familjen med stort F och Lasern med stort L. Kräver ingenting tillbaka, på riktigt. Jag lägger ner pengar för att jag vill. Jag är nöjd om jag har alla tre Sissi-filmerna i mina händer på min födelsedag eller julafton. Har velat ha dom i typ 5-6 år, men dom är trixiga att få tag i. Nej, det här var ingen pik, guys. Jag har redan pikat mamma och pappa, höh.

Nu diska en snabbis, sen kolla på Ghost Whisperer och Knocked Up.
JULMARKNAD IMORGON! JEJ!


Silk

Är du pedantisk? Jag är det då inte. Ni pedantiska varelser gör mig bara nervös. Och alla dessa regler? Va? Jag skulle bli helt utmattad och jag förstår inte hur ni pallar? Vad man SKA göra och inte? Alla hem är olika. Bara för att det inte är på ditt sätt, så är det inte fel. Menar inte att jag älskar stök och skit men, vad är det man säger; hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete?

Idag blev det Örebro med klassen. Hittade ett sidennattlinne för 40 spänn.
Jag till kassörskan: Tror du jag kan ha den här storleken?
Kassörskan: Ska DU ha den?
Jag: Eeeh, ja.
Hon var inte otrevlig. Hon tyckte väl bara det var wierd att en 20åring vill köpa ett nattlinne som egentligen 80+ damer ska ha.

Åker inte hem imorgon, utan på lördag. Ska först på en julmarknad som är här någonstans. Stora julmarknader är skiten.
Nu ska jag käka, träna, glo på Ghost Whisperer och sova stenhårt. Imorse gick jag upp en timme för tidigt utan att fatta det, inte coolt. 


Kat von D

Trodde aldrig jag skulle säga det här: hon passar i det.

Hon är fortfarande ballaste kvinnan


Plum

Fyfan, twilightkänslan klämde sig fast i mig igen när jag satte på River flows in you. Doh!
Känner mig (som vanligt) inte utvilad. Det här med sömn har gått åt helvete den senaste månaden. Och det stör mig. Ännu en sak att skriva upp på listan liksom.
Nej, nu får jag det att låta som att mitt liv är skit och det tycker jag verkligen inte. Men den dåliga sömnen är en bieffekt av allt som hänt. Och mitt öra är ännu mer igendimmat idag.
Jag vill bara att min kropp ska bli bra igen.

Nu ska jag packa, städa, och tvätta ur inpackningen jag hade i håret. Sen glo på True Blood och efter det kilar jag till stationen och drar till skolan.

Om en månad


River flows in you

Dagens ilandsproblem:
Innan, när jag satt framför tvn och höll på att somna kom jag på att jag hade en cola i kylen. NAMNAM, det blir perfa att dricka när jag kollar på twilight tänkte jag. Och ni vet, när man har en bild av att man sätter sig framför tvn med täcke, sätter på twilight och dricker cola med is? Och sen att den bilden aldrig blir som i fucking verkligheten? För twilight funkade inte och medan jag väntade hann jag dricka upp colan och när den var slut så sattes filmen igång. Jag ville ju att det skulle klaffa! Jag älskar när det klaffar!

Kollade just klart på Mamma till en mördare, och jag är så blödig! Måste kolla på det nästa måndag, det var bra. Yes it was. Jag ville bara stortjuta varje gång den stora biffen höll på att bryta ihop när han berättade om när han mördade sin bror. Hua.

Jag piggnade till (som jag sa innan, helvete) men jag tänker bannemej gå och lägga mig ändå.
Ah, jag har vampisen Edward i huvet. Gud, jag säger som alla andra tjejor: Snälla Edward, stalka mig och stå i mitt sovrum och glo på mig när jag sover?
Fatta, vad creepy det är egentligen. Sånt psychobeteende funkar bara i filmer, ju.

Imorgon på morgonen ska jag stenglo på True Blood, avsnitt tolv, som alla andra har sett förutom jag! Aaaah!

Den här låten är UNDERBAR. Åh, vad jag älskar piano och åh, vad jag inte kan tröttna på den här låten. Yiruma's album First Love är döbra. Har jag sagt det? Gillar ni den här låten, lyssna på han album här: http://open.spotify.com/track/5bkeHKA0sF54YvLCmFnluH


Raspberry

Jag är så trött! Herregud, vad jag håller på att somna hela tiden. Har precis duschat (seriöst, enbart för att inte somna) och nu sitter jag med en fet inpackning i håret. Ska snart smeta in en facemask och dricka soppa. När man är trött vid fyra-fem, så brukar man sen bli pigg vid läggdagstiden vilket är så surt. SNÄLLA, låt mig somna in enkelt och skönt vid typ nio? Det skulle vara prima skinka. Jag skyller på medicinen, som fått mig att må halvtaskigt idag. Tur att det bara är en endagarskur. Så snart kommer jag vara frisk från allt! Förutom mitt döva öra som jag måste kolla upp -.- Men efter DET är jag frisk! Vilken lättnad, äntligen! Fan, vad jag uppskattar mitt friska jag. Sån jävla skön känsla.
Nehepp, nu ska jag ha raspberry smoothie in ma face.


Mr. Brightside

Skitskön kväll med Johan, supermario, skratt, film. Nu ska jag sova som en tok!
Och internet är inte bra alltså, man får reda på saker man inte vill veta.
GODNATT

Bravader

SÅ JÄVLA KUL IGÅR! Haha, dansade skiten ur mig på Statt, sen fann vi härligt folk som vi snixade med. Aaah, allt var bara skitbraa.


Johan (tack för presenterna/julklapparna!)


Fina kvinnor


Hanna&syster


Två fulla tjejor påväg till Statt


Dessa två karlar var jag kär i när jag var liten, fyfan vad vi växer alltså!


Ken och Kristofer Björn dök upp :D

Idag har jag segat med Lelle och om en stund ska jag kila till Johan och glo på film. Imorgon eller på tisdag drar jag till Fellingsbro. Jahapp, det var den uppdateringen det, höhö. Avslutar skiten med en video på Jens, från förra helgen.
Pusss


SOFIA & LINDA

HAHA, det här kan bara Fia och Laser uppskatta:
Den 23 April 2005 var vi ute någonstans vid Bie (?) och grillade. Jag skrattar (seriöst) varenda gång jag ser den första videon och Fia sjunger "quit playing gaaames!"
(Filmat från en mobil, sjukt dålig bild men fin nostalgi.)

 

 

KÄRLEK PÅ ER TVÅ MINA FINA FINA VÄNNER!


Don't stop, make it pop!


Har varit på stan med Hannan och gjort några ärenden. Hon kollade även in sin lägenhet hos Marcus Ojala och går allt som det ska flyttar damen dit snart.
Allt är fixat, nu sätter jag på Ke$ha's låt Tik Tok och peppar upp inför kvälla. Kommer bli sketabra det här!


Nightfall

SÅ, nu tror jag att det går att se på klippet. Tror inte det gick innan. Whatevah.
Är inte på min dator så det blir ingen nostalgitripp med videos från estet-tiden, kanske ikväll. :)
Ska träffa Ida, men det blir ingen utgång, utan käk och snacka. Kanske ut imorgon med Johan.. eller bara film? Ska kolla med killen. :D
Nehepp, nu ska jag kolla på filmer som jag lånat av Linda (<3!). Hon har typ samma filmsmak som mig, perfa!
Yes, im happy.

Party


Fest hos moi för ett tag sen.
(Nej, jag har inte fattat hur fan jag roterar videos än, så stå ut med sne bild).
Det är Patriks fina stämma vi hör i bakgrunden! Skitkul att alla står och sjunger och dansar i sin egna värld och Johan bara glor. Hahaa, så ska en fest gå till!
Tänkte lägga upp en video när underbara Jens sjunger, men jag tror inte ni ser det svinroliga i det hela. Jag skrattade så jag grät! Skönare människa får man leta efter. Karln fyller förresten år imorgon!

HEHEHAHA, minns ni (Fia, Taru, Linda, Pernilla?) när den här spelades hos Elli i skogen när det var fest för längesen? Och Fia, Linda och flera sjunger skallen av sig? Ska försöka ladda upp det klippet, för jag fick er på film <3

Sepia

P A R T Y
KE$HA - TIK TOK


Åh, jag drömde en fin dröm inatt. Om en kille jag var kär i när jag gick i typ 5an-6an (jag var kär i typ fem killar samtidigt på den gamla goda tiden, men ändå).

Dagen hos Lindan igår var jättefin. Vi började kolla på True Blood, men pratade för mycket och jag missade lite. Och när det gäller TB så vill jag inte missa en sekund. Så jag tänkte, amen visst, vi sitter och snackar och sen kan jag kolla på det på fredag istället.
Då börjar Linda kolla för att det blev sådär dödligt spännande. Jag fick en fling i huvet och vägrade. Så jag börjar plocka iordning mina grejer för att kila hemåt samtidigt som jag hör Linda "ÅH NEJ! SHIT! HJÄLP! AAAH" i vardagsrummet. Fan, vad nyfiken jag var. SEN började hon gråta och det kan bara betyda att det handlar om Bill. Fan, jag måste kolla på det nu. Jag vet iaf vem mördaren är och blev jävla sur.

Ajust, jag gick hem från Lindan som en raket igår. Ni skulle sett mig! Och så tänkte jag "shit, jag genar genom skolan". A, visst. Det skulle jag gjort om jag inte såg en figur sitta vid trappen vid skolan. Jag stod och glodde en stund, och försökte bestämma om det var en papperskorg, spöke eller människa. Sket på mig, och vände tvärt. Jag menar, har jag klarat mig igenom hela stan och hemma om två minuter, surt att då bli lemlästad och våldtagen?

Jag vill inte vara någon annan. Oslagbar känsla i tell you.
Måste åka till floda och fylla i papper idag. Happhapp, snart vankas helg, vad händer? Funderar på fest. Jag som verkligen inte borde.
P U S S


Lingurie

Höll på att börja böla när jag satt i The Gynekologstol med stort G, medan han petade in massa vinkelhakar och gud vet vad. AJ? Är jag den enda som inte bara tycker att det är obehagligt, men som spänner mig så mycket att det gör ont? Hell yeah.
P.T är dock den gynekologen som fått mig mest avslappnad av alla, så jag håller mig till honom. Sedär, det är inte alltid kvinnor som är bäst på sådant.

Om en stund ska jag träffa Lindan. Det är inte ofta det händer, eftersom att den ena alltid lyckas vara upptagen när den andra kan. IDAG kunde båda. Bra det.
Neh, jag ska väl göra mig iordning och gå över till henne.

Publiken skriker bara FÖR mycket i Ellen DeGeneres show. Herregud.

Försökte göra en svarthårig Pia. Kan funka jävligt braa.
Förresten, så älskar jag mina ögonbryn. När dom är ifyllda.


I see your true colors

UNDERBAR LÅT, fyfan <3
ANE BRUN - TRUE COLORS


Sur min

Gynekologen imorgon. Jamenvisst, skithärligt. Kunde ha varit av med problemet för mer än två veckor sen typ. Istället missar jag ännu en vecka i skolan. Perfa.

Tack Elin för idag, det var väl behövligt och det blev sketatråkigt när du gick.
Ska slänga mig i sängen så att jag orkar gå upp astidigt imorrn.
Gud, slit dig från datorn, Pia!
Godnatt, guys.

Powdery nut

Kysst av Spriten, väldigt intressant serie.
Har suttit på mitt arsle idag och bara glott. Såna dagar behöver man ju. Har halvstädat och ska snart gå och lägga mig.

Laser/Linda Råsberg har äntligen gått och skaffat sig en blogg. Here it is: http://lindarasberg.blogspot.com/
Fattar dock inte hur fan man kommenterar? Hjälp, Laser.
Och tack förresten för samtalet innan, luften behövde rensas.
Jag blickar framåt, men ibland när jag ser tillbaka så kokar jag. Vad är det med mig och att ta skit? Som Linn, min finaunderbarahärligapsykolog, sa: "Hur mycket kan människor göra mot dig innan du känner att gränsen är nådd?" Jag har funderat, och tydligen så flyttar jag fram gränsen lite varje gång. Och jag menar det här: den där jävla gränsen ska jag halvera längden på. Jag ska lyssna på mina egna varningssignaler och LITA på dom.

Nu är jag sugen på ett stort glas vatten, sen sova ut. <3
Menthe

Tjabatjenahallooo!
Sitter och kollar på tv, ska snart sova en stund. Vaknade inatt vid fyra och var helt klarvaken, det dröjde evigheter innan jag somnade om. Att jag gick upp vid sju gjorde ju icke saken bättre. Måh!
MensPedro ligger i mitt knä (jag har en handduk under, okej).
Men hjälp, jag har inget att skriva. Så nu sticker jag till sängen och sover en stund.
Pusss!

(Jag längtar. Till massa saker. <3)


Dagger

Jag är glad, dagen med familjen spolade bort bakisPian. Mina syskon är sjukt roliga. Dock tycker alla att jag skrattar åt allting, hela tiden. Men fatta vad kul jag har? Hellre asflabba än att inte röra en min.
Skratta är väl det bästa som finns.
Trots jobbigt läkarbesök så tror jag nästa vecka blir bra.
Nu ska jag glo på film och mysa ner mig i soffan. Det slår lock i mitt ena öra och det är väl det enda som stör mig.

Her majesty

Åh, så kul jag hade igår! Jag skrattade hela tiden. Så jävla härligt! TACK hörrni.
Bilder och videos (om jag lär mig hur man gör) kommer snart. Inte nu, inte idag, för om en halvtimme ska jag till Floda för att fira Farsans dag. Grilla i skogen hörde jag att det skulle bli, skitmysigt.
Nej, nu måste jag fixa iordning mig.
PUSS!


Jade

Haha, det här tyckte jag var roligt:

"Är det intressant?"-människor.
Ni vet vilka jag menar va? Den där sortens människor som alltid känner sig tvungen att fråga "är det intressant?" om man sitter och läser en bok eller en liten text eller en tidning. Klart som fan att det är intressant, annars skulle jag förmodligen inte läsa det ditt jävla mähä."
- AlmightyMalachi på bilddagboken

MÄHÄ
, haaha, jag dör.

Anyways, från att vara jag och Johan blev det plus tre till. Två av dem är ju några av mina favvisar så den här kvällen kommer bli så kul! Wihu! Nu menar jag inte att den tredje är ett pucko, jag vet bara inte vem det är. Höhö. Sitter och käkar gårdagens räksallad och väntar på kvinnan, sen är det igång!

 


Elf

Sovit ut ordentligt, men känner mig fortfarande lite trött. Måste vara efter vaccinet. Blev ju sjuk och sur efter det. Ska snart göra sketagoo frukost, kolla på en film, sen göra mig iordning.
SNART ÄR DET JUL! Jag längtar.
JA, nu är det Men in trees och jag tittar just nu på finafina CASH! Aaah. Filmen får vänta!
PUSS!


Nox

Cyklade med fart hem till Fian. Vi pratade och pratade och pratade. Med Fia kan man prata om allt från fula skor till vad som är viktigt i livet. Hon träffar ofta huvudet mitt på spiken när det gäller mig. Den lite svidande sanningen som man behöver höra från sina nära ibland.
Jag är så trött, sov dåligt i Floda (vilket jag brukar göra, vilket är konstigt).

Ni vet, när man har varit trött hela dagen och sen får man äntligen lägga sig i sin säng, avslappnad och bara somna in lugnt och tyst. Det är bland det bästa som finns. Med lite regn hade det varit perfa.
Imorgon tar jag en lååång sovmorgon. Min kropp behöver det och vem är jag att neka?


Love this one

Långfingret


JÄVLAJÄVLAJÄVLASKIT! -.-

Åhjustja, snart drar jag och vaccinerar mig. Jag lovar er, med min jävla tur dessa två veckor så kommer jag säkert få bieffekten "hej jag kan bara gå baklänges".
Efter sprutan (sprutorna?) drar jag till floda. Hej ELIN <3
På fredag får jag träffa min näranära vän Sofia Lundén. ÄNTLIGEN. Och på lördag får jag träffa roliga Johan som får mig att skratta skiten ur mig. Och TACK till Ida som bara lyssnade när jag svällde över massa problem på dig.
I have some good friends, yes i do. Ska börja tänka på vad jag har för fint omkring mig.
Håret blev b r a. Rödbruntoranget kan man väl kalla det. Det blev inte jämnt, men har man inga färghandskar och måste använda vanliga plastpåsar så blir det lätt så.


LARDEE & ICKLE

Det handlar om två mjölktänder, Lardee och Ickle, och deras äventyr. Seriöst, in och kolla. Sjukt bra gjort!
http://mymilktoof.blogspot.com/


Diana

Pedro ligger i sängen fortfarande. Whats up with that? Hundar sover inte till tolv? Men damen bara vägrar gå upp.
Själv sitter jag med ett glas sur, nypressad juice. Sånt är gott.
Igår blekte jag alldeles för mycket av mitt hår = SLITET. Så det här blev förhoppningsvis sista gången innan i turn into black. ELLERELLERELLER? Jag är fortfarande framochtillbaka. Och ska jag färga svart-som-är-förjävligt-att-ta-bort, så måste jag ju verkligen vara säker. Fucka.

Nu ska jag tvinga hunden upp och gå ut med henne, sen färga håret i Tigerliljafärgen. Vet inte hur det kommer bli. Jo, fint som fan, det vet jag. Men inte om det orangea försvinner eller inte.
HEJ

 


Shimery bell

Har ni prövat H&M's ansiktsmasker? DO IT! Jag satt med en hallonmask i facet innan och det luktade så gott så jag dog! Sen funkar den ju också. 20 spänn för en facemask, kom igen, det är bra grejer det!
Så himla skönt att H&M finns i stan. Dra ner mina smink/hygienkostnader rätt mycket. Mascara, puder, rouge, lotion 180 spänn. Annars skulle det kostat mig runt 500lappen :| Så hjärta H&M!

Min lägenhet är städad och fin, jag är nyduschad och nyblekt i håret och snart ska jag gå och lägga mig i rena lakan <3 JA, jag mår jävla bra, det gör jag. Seriöst, jag behöver bara några dagars lugn och ensamhet sen kan jag liksom möta allt igen.
Min fina dog Pedro ligger här hos mig, som jag kelat med så mycket idag att jag inte kommer behöva mänsklig kontakt på fem veckor.

Imorgon ska jag vaccinera mig, kom jag på nu. Astmatjejor som jag är i riskgruppen. Måste färga håret innan dess, för nu ser jag förjävlig ut när jag bara färgat utväxten.

Nehe, läggdags i tid så att jag inte sover i evigheter imorron.
Pusspåer.
Sable

Sov 12 timmar inatt och känner mig fortfarande trött. Idag ska jag verkligenverkligen städa. Jag skiter i sjukdomen, för städar jag inte nu blir det bara sketajobbigt att göra't när det ser ut som katastrof. Sen var det något mer jag skulle göra idag?
YEY, idag ska jag käka Bullens korv! Goaste korven som finns, ja.


Dancing queen


You can dance, you can jive, having the time of your life
Ooo.. see that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen

Friday night and the lights are low
Looking out for the place to go
Where they play the right music, getting in the swing
You come to look for a king
Anybody could be that guy
Night is young and the music's high
With a bit of rock music, everything is fine
You're in the mood for a dance
And when you get the chance

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen
Dancing Queen, feel the beat, from the tambourine oh yeah
You can dance, you can jive, having the time of your life
Ooo.. see that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen

You're a teaser, you turn 'em on
Leave 'em burning and then you're gone
Looking out for another, anyone will do
You're in the mood for a dance
And when you get the chance

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen
Dancing Queen, feel the beat from the tambourine oh yaaa
You can dance, you can jive, having the time of your life
Ooo.. see that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen

Det är ju en så jävla bra text. Fan, jag har alltid gillat Abba. Lyssnade på deras LPskivor och de blir aldrig dåliga.
Min hund är hos mig här i stan. I adore her. Vi har det jävligt bra här i lilla soffan. Den här stunden är priceless; Abba, Pedro och Gabrielle i Desperate Housewives är allt som krävs.

ANNAN BRA LÅT: DONKEY BOY - AMBITIONS
Finns här på spotify:
http://open.spotify.com/search/donkeyboy

Deras andra låt, sometimes, är också bra.

Good shit : På kvällen så skriver du ner något som fått dig att må bra under dagen. Gör det ett tag och gå sedan tillbaka och se vad det är som får dig att må bra. Oftast är det några ämnen som återkommer. Sätt inte det som ett krav att du måste göra de grejerna (det blir bara jobbigt), men då är du iaf medveten om vad som är bra för dig. Det behöver inte vara enorma grejer. För mig var det bl.a när min Pedro var glad.
Kuratorn Pia till din tjänst. Ha. Ha.

Nu blir det Christine (världens roligaste serie, hon är störd), sen sovaaa <3


Dust

Trött och orkeslös, trots massa sömn. Det är den halvt utbrytna förkylningen som tjuvar massa energi från mig. Feber och ont överallt, men ingen täppt näsa eller konstant rinnande, grönt snor? Varför?

På torsdag ska jag vaccineras, tillhör riskgruppen. Fick först ingen kallelse för jag hade sorterats bort från riskgruppen, men jag ringde och damen skrev in mig igen pga min astma. Tack du.

En ny brödbod (tror den heter så) finns i stan, bredvid cykelaffären. Dit går ni och köper brödet med valnötter i eller det med aprikos. ÅH, deras bröd är grejer det. Idag köpte farsan allt som fanns och jag köpte det med valnötter. God frukost imorgon alltså.

Idag har jag bara suttit. Förutom då jag stack och handlade med farsan. När jag gick runt på kvantum kom jag på hur jävla skönt det är att gå vrålsakta. Beror på tha sickness, men ouh så avslappnad jag blev.

Jag har kommit på hur viktigt det är för moi att vara själv. Tänkte köra en stänga-av-mobilen-ibland. Jag gör det inte för att jag ogillar er, jag gör det för min skull. Jag gillar att vara med mig själv och bara få tänka, känna och göra vad jag vill.
På ett sätt vill jag vara en mer social människa. Men jag är inte det. Kanske ändras det, kanske inte. Men när jag tvingar mig själv att vara social för att jag känner att jag måste så mår jag dåligt. Så säger jag nej till er, så är det för att jag måste få känna av lite ensamhet. Jag har varit ensam i två dagar nu och har mått så bra. Liksom laddat upp, kunnat prioritera bort vissa tankar som etsat sig fast för länge och känt att allt är okej.

Om fyra kilo blir jag svarthårig. Fia, var det clips du hade? I så fall vill jag ha det, och om det är långt :)


Syrran och jag. Här är hon en död brud och jag en discoqueen (clownprojektet blev inte så bra) med tillhörande fluffkrullperuk. Tog av den efter ett tag, dock. Dåligt.

Kärlek&film

Har nyss kollat på The Holiday och jag ÄLSKAR den filmen. Den och Love Actually är helt underbara kärleksfilmer som jag bara dögråter till. Älskar musiken.
Shit, vad den gav mig energi.
Jag längtar till julafton, nyår! NYTT!
Gud, feelgoodfilmer är SÅ JÄVLA underskattat. Jag ska inhandla ett par såna och bara gotta mig.

Efter att ni har sett The Holiday (ni som är gråtglada och älskar kärlekshistorier lika mycket som jag) så ska ni lyssna på albumet. Det ger inte riktigt samma känsla om man inte sett filmen:

http://open.spotify.com/user/piaolofsson/playlist/4gg7iheKP8bL8r5rQbxJAW

Gud, vad jag har varit lycklig denna kvällen. Obeskrivlig känsla.
Tackar mig själv som fan och filmen.

Nu blir det lite Ghost Whisperer <3


Grace

g o r g e o u s


Red currant

Jag har haft min egen dag today. Den har varit helt underbar. Lugnt, skönt. Min förkylning har satt igång, typ. Ont i huve/öron/hals/ögon, men det gör inte denna dag något sämre.

Ringde vårdcentralen och pratade med en underbar kvinna som hette Carina. Tack snälla du för att du var så förstående och stöttande.

Nu ska jag baka scones, göra varm choklad och sen sitta framför tvn och glo på några lovemovies. Just nu lever jag bara i nuet och jag borde göra det så mycket oftare. Ni med.

Cash i Men In Trees. Fan, vad jag älskar honom.


RSS 2.0