Fredag

Ja, inte känns det som fredag.
M sov hos mig och på morgonen var jag på rätt bra humör, men sedan fick jag reda på att jag var skyldig mamma 130:- Då sjönk humöret, eftersom att jag även är skyldig henne 120:- SMART PIA. Jag är så enormt pank (eftersom att jag försöker spara skiten av mig) och då är det så surt att vara skyldig folk pengar. Fan. Vill göra så mycket, men kan inte förrän ett par månader. Hur kul som helst, verkligen. And I am a materialgirl. Lite pinsamt, men sant.
   Anyway, så åkte jag, M och hunden in till stan där jag träffade en Ida runt tre-tiden. Det var längesedan! Och jag hade lika trevligt som vanligt <3 Vi åt i Stadsparken medan Adrian hela tiden sa till mig: RÖR INTE MIN VAGN!
Jag hämnades sedan när han ville klappa hunden. "Aldrig. Jag får ju inte röra din vagn?" Att vara överlägsen mot en treåring is the shit. En sak som är säker är att han inte tycker om mig längre. Förr i tiden ville han att jag skulle natta honom, men nu säger han bara att jag är ful.
Sedan kom hans pappa så att jag och Ida skulle få en liiten stund för oss själva. Då passade vi på att gå till Sultans och jag köpte som vanligt en glass. Gott, gott.
Vid sex tog Ida bussen till Vingåker och jag och P gick hem till Elin. Och hon har kommit väldigt långt med städningen. På måndag är den här lägenheten tom och Lelle har flyttat till ett större place. Och som hon har längtat! :)
Imorrn blir det en slappdag. Hoppas på sol, så att jag och P kan vara ute UTAN Wilma och Daphne. Wilma skulle paras och alltså vara hemifrån i ungefär tre månader. Men efter några dagar kom hon tillbaka, eftersom att hon är en för stor shetland sheepdog att avla på. Ingen ville ha henne. Jävligt synd.
Vill bara bort från Floda.. och äta jordgubbar.

I like Justin Timberlake: http://www.youtube.com/watch?v=7bWlhxF7zLM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0