Helgen

Fredag: Fest hos Pernilla! Kvällen började hos henne med några av tjejerna i klassen. Vi hade jävligt trevligt : ) Efter ett tag kom fler människor och vissa var mer fulla än andra ; ) Först var det rätt segt men efter ett tag hittades en kortlek och då var det kuul. Runt elva drog alla ner till stan förutom jag, Pernilla och Emelie. Vi städade upp lite först. På vägen till stan mötte vi Emma och Bea. Jag stod och spydde (börjar bli en vana) och såg de två komma gåendes. Jag såg inte alls vilka det var och det tog ett tag innan jag kopplade. Sedan hälsade jag och började sjunga "Föör vi schka taa studenteeen....". Nere på stan hade jag faktiskt kul. Det blev inte lika segt som det brukar vara. Mötte många människor och lyckades skämma ut mig rejält. Sov sedan hos M som jag ringde och smsade hela kvällen. PLUS att jag ringde Jimmy Croona bara för att bevisa för hans kompisar (som bara skojade) att jag kände honom. Jag försöker förtränga alla de där småsakerna.
Jag hade iaf en kul kväll!

        
MER BILDER PÅ http://spunkel.bilddagboken.se/


Lördag: Nej, jag var inte speciellt bakis. Rätt sur dock. Väl hemma blev jag så otroligt uttråkad! Så jag ringde Linda och hon kom sedan förbi med Linnea på kvällen. Vi hade roligt (som alltid) och kollade på Bilar, en film med Val Kilmer och en kinesisk film (som vi inte fattade speciellt mycket av, eftersom att översättningen var ur funktion på 6an). Vi käkade massa gott och jag var riktigt mätt efter kvällen med dom. Tack för att ni kom!
 


Söndag: Idag åkte jag och pappa till Norrköping för att desperat hitta en studentklänning (jag är lite sent ute, jag vet). Vi skulle till Spiralen var det tänkt, men efter en timmes letande gav vi upp och åkte istället till Maxi. Eftersom att H&M var där tyckte jag att det var helt okej. Men nejnejnej, utbudet av VITA klänningar (som inte är helt jävla genomskinliga) var inte på topp och jag började tappa hoppet om att hitta en klänning. Tänkte ge efter för kjol och linne medan pappa lyckades dra in mig på Lindex. Jag gillar verkligen inte Lindex, men båda gångerna jag har gått in i MaxiLindex så har jag hittat något tjusigt. Och inget var annorlunda den här gången. Jag strosade runt (hade plockat på mig ett antal klänningar) när jag plötsligt fann en riktigt söt. Och sedan fick jag syn på storleken: 152. FAN, en jävla barnklänning. Jag hoppades på att det fanns en större storlek och den största var 170. Okej den kommer inte passa, men det skadar ju inte att prova, tänkte jag. De andra klänningarna gick åt fan, medan BEBISklänningen satt bra! Jag blev överlycklig! Så jag köpte den plus ett par vita leggings. Nu har jag en vit klänning med spets som kostade 250:- Kan det bli bättre? Skor hittade jag inte, så jag ska försöka hitta några i Kholm. Annars har jag gamla jag får dra till med.
Så skönt att det är fixat nu. Plus att jag har pengar över. Som troligen kommer att gå till alkohol inför Studenten >.<

Nu ska jag glo lite på TV innan sovdags. Ingen skola för mig imorrn, sovmorgon! :D
Heeeeeej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0