Söndag

Nu är det bestämt att Söderköping's goda glassar får vänta. Jag, Linda och Linnea ska försöka pricka in det nästa vecka istället. Det ska iaf bli av!
Söndag betyder städning, annars inga pengar, så jag tog tag i'et. Det tog sin tid, eftersom att jag är en usel städtant, men nu ser det riktigt jävla fräscht ut. Är nöjd över mig själv. Det var ett tag sedan jag städade så noggrant på så kort tid. Vanligtvis brukar min städning ta två dar. Nu gick det bara på några timmar. Good, good.
Höll mig även undan fikat som serverades ute i solen (ja, jag höll mig borta från solen också) och det är jag ju rätt nöjd över. Lite vilja i kroppen har jag fortfarande kvar. Försöker spara mig tills nästa vecka när jag ska sluka glass för en hundring.
Jag och Adam skulle ha åkt iväg med moppen för att köpa jordgubbar, men jag tänkte efter och genast blev jag påmind om att jag inte har speciellt mycket pengar. Lägger undan två tredjedelar för att spara till en efterlängtad shoppingtur i Sthlm. Men det var väl inte den egentliga anledningen. Jag är trött, smått ledsen och känner mig mest ofräsch. Hm, lat också.
Ska försöka röra på benen och gå ut med hunden (som inte lyder överhuvudtaget) så att hon får springa av sig.
Hm, jag tror jag skiter i att jag är pank. Behöver lite jordgubbar, för idag är det synd om mig. Faktiskt.
Heeeej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0