STUDENTEN!

Nu är det slut. Typ. Klassen är ju borta när jag ska tillbaka till skolan plus att jag kommer att plugga hemma. Så studenten känns verkligen nu.
Gårdagen började hos Elin tidigt på morgonen. Ida och jag hade lånat lägenheten och den natten var skitjobbig. Kvällen innan hade vi haft fönstret öppet och lampan tänd, vilket betydde att två myggor hade smygit sig in. Och eftersom att jag är myggrädd blev jag tokig. Tro nu inte att jag är en sådan som vrålskriker så fort jag ser en mygga. Men jag absolut hatar dom på natten då man ska sova. Anyway, så lyckades jag döda den ena. Men den andra jäveln störde mig och Ida HELA natten. Kan också bero på att vi jagade upp varandra. Så på studentmorgonen var vi båda utdöda.
Vi gjorde oss iordning och åkte sedan till Stephans place, där champagnefrukosten skulle vara. Vi skrev i varandras mössor och drack champagne och de flesta åt också frukost. Efter det begav vi oss till skolan där vi tog studentfoto och hade avslutning i duveholmshallen. Det var så utdraget med 400 olika stipendier att dela ut. Fick betyget som jag är ganska nöjd över. För att ha varit så mycket borta som jag har så tycker jag ändå att jag har gjort bra ifrån mig. Men jag skulle såklart vilja förbättra det.
Mössorna vändes och det kändes skumt. Sedan fick vi äntligen springa ut och det var smockat med folk, så det tog ett tag innan jag fann familjen + M.
Sedan bar det av till vagnen där jag hoppade upp på ett mycket osmidigt sätt. Väl på vagnen skrek jag och klassen så högt vi bara kunde och jag hade verkligen kul! Men efter fem varv i stan kände jag mig lite sliten och fötterna värkte.
M skjutsade mig hem och där träffade jag mina kusiner och två andra familjer. Jag fick blommor och fina, personliga presenter. Vi åt svingoda smörgåstårtor (alla tre gick åt direkt) och fikade. Runt fem-sex åkte jag in till stan igen för att göra mig iordning hos Elin. Vid åtta-halvnio kom jag äntligen till Pernilla och hade väldigt trevligt. På stan var det mycket folk och ännu mera på Starlight. Jag smällde i mig tre Orgasm och fan så gott det är! Pizzan jag och Lollo åt var vääldigt god och jag kom hem runt tre.
Det var jobbigt igår. Jag trodde jag skulle vara depp dagen efter (som de allra flesta sökert är efter Studenten), men jag var mycket mer depp igår. Idag mår jag helt ok, tror jag.
Nej, nu ska jag göra en svingod tonfisksallad och moffa.
Heeej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0