Lördag

Fredagen var kul! Sket i staaarlight denna gången också och det känns jävligt bra, etersom att jag inte har pengar alls. På'et igen ikväll!

Torsdag

Idag har jag lyckats mejla ett samhällskunskapsarbete till Ulrica, YES!
Imorgon har jag redovisning för Inger, håller på att skriva ner information nu. Det har gått sakta idag, men jag har ju ändå lyckats få ihop någonting, så jag är nöjd.
Ser framemot imorrnkväll! Lite nervös dock, det var ju så jävla länge sen jag var med Bullen&Korven. Men det kommer bli kul! som vanligt när man festar med dom : )
Synd bara att Pernillas fest är imorrn också.
Hade iaf pengar till alkohol både fredag & lördag. Men på lördag ska jag ta det lugnt, eftersom att jag ska träffa Mattias vänner. Och då kan jag inte bete mig som en full hynda med tandproblem. DET kan jag däremot på fredag, haha.
Om en månad kommer hunden!! (jaaa, gud vad jag tjatar om henne). LÄNGTAR! Då läggs allt festande ner fram till studenten. 
Nej, tillbaka till pluggandet!
 
image11
Idag var jag på topp, med gult nattlinne och spexiga glasögon!

Onsdag

Idag fyller karln 23 år : ) Grattis!
Idag hade jag glömt mina nycklar, men ändå fick jag för mig att åka hem till Elins lägenhet. När jag väl var framme insåg jag mitt misstag och blev mest bara stående där utanför dörren. Allt blev ännu mer åt fan när jag märkte att batteriet på mobilen var slut. Dessutom var jag pissnödig. Men jag fick snällt gå till bussen igen och åka upp till Duveholmsskolan. Där, i sporthallen, väntade jag en timme på systern som tränade. Usch, det var rätt ruggigt eftersom att det var barn överallt.
Sen ringde Mattias och jag mötte honom. Kort därefter kom systern. Vi åkte ner på stan och köpte ut till mig och sedan skjutsade han mig hem. DÅ kom jag på (för tredje gången idag) att jag inte hade några nycklar. Och ingen var hemma. FAN. Vi satt först och kastade sten på varandra, sen kom vi på att vi kunde hämta morsans nycklar. Så blev det! Sedan stannade han kvar ett tag : ) 
Tomt i skolan utan Ida, eftersom att hennes röst gör oss andra bildare döva ; ) 
Längtar förfärligt till den 17e! Då ska jag ju få se de små pyrena igen. Egentligen skulle jag hämta valpen i början av juni, men jag har verkligen inte tålamod till det! Så troligen hämtar jag henne i slutet av april! :D Om jag nu vill ha den bruna, som är leveransklar : ) wiiie! 
Nu ska jag ner och äta choklad.


Chihuahua!

Dom var helt underbara! Nu känner man sig helt depp och längtar tillbaka till de små liven. Det gick skitbra, och jag hade fyra valpar att välja mellan. Eftersom att jag trodde att det bara fanns en kvar, så blev jag ju apglad! Men sen gick det åt fan när man väl skulle bestämma sig. Herregud, vad svårt det var. Just nu står det mellan en ljusbrun och en mörk. Om tre veckor ska jag dit igen och se hur de ser ut. Då ska jag också bestämma vilken jag köpa. 
Åh, vad jag längtar till sommaren nu! Sitta ute i solen med ett pyre i knät, kan sommaren bli bättre för Pia? NÄH!

    
Antingen den ljusbruna eller den mörka till höger. Eller BAH! Jag vet inte.

pics från idas fest.

 image1   
         Ida             full&pissnödig   jag & syster            moffar

Måndag

Idag är det tre månader med Mattias : )
En ny vecka. Skit&fan, men samtidigt roligt! iaf i helgen! 
Helt svinpank, men har verkligen ett ha/köp-begär nu. De senaste månaderna har jag inte varit lika xtrem (det betyder inte att jag inte har slösat), men nu är gamla, jobbiga Pia tillbaka igen. Kan bero på min grisaktiga garderob som jag absolut avskyr. Sminket är gammalt och drömmen är ju att ha råd med helt nytt smink från makeupstore. Håret ska vi inte ens tala om! utväxt så det bara svider! Nåja, jag har tålamod som håller i sig till sommarn, sen är det slut med skabb-Pia! Vill faktiskt se lite proper ut.
Har äntligen kommit igång med träningen, så det är bara att fortsätta! Är jag skitduktig kanske jag kan sluta upp med all choklad? Näh, det väntar vi lite med.  

Söndag

Festen i fredas var lyckad! födelsedagsbarnet blev full & frida blev stupfull. själv sparade jag lite på mig ; ) dock blev det inget Staaaaarlight, men vem sörjer för det? betyder bara att jag har lite xtra pengar till nästa helg.
   idag ha jag varit med Mattias. vi åkte in till norrköping och handlade & käkade Max-mat (iiinte lika gott som mcdonalds såklart). sedan åkte vi in till katrineholm för att se min lillebror och hans band spela. dom var skitbra och gick dessutom vidare till finalen. ni kan ju bara tänka er hur Pia såg ut när hon kollade på brodern. stoltare än morsan. 
   det var ju nyss fredag! och imorrn är det skola. skit också. nej, nu skiter vi i det här och går och tränar! 
*


Fredag

Nu har jag sovit en stund. Ska bara packa ihop lite saker, sedan åker jag till Elin. Är svinhungrig, så pizzan hos Ida kommer vara ruskigt god!
Ha en bra kväll, för det ska jag ha! : )


Torsdag

EN BLOGG! det hade jag fan inte planerat. Haha, som om folk läser några av mina bloggar på internet. OH YEAH!
   Det är jobbig tid nu månaderna innan studenten, men det är det värt. För när väl sommaren kommer så blir jag lugn & lättad, det kommer nog alla treor känna. Dock måste jag tillbaka till skolan till hösten, men bara för tre ämnen, som jag kan plugga hemma. 
   Jag kommer dessutom få en liten chihuahua till studenten, kanske tidigare, och ni förstår inte hur roligt det känns! Bernice ska hon heta, men kommer ni på något bättre så säg till förfan! : ) På tisdag ska jag och mamma åka till Sala och ta en titt på några småjävlar. Det fanns en xtra liten krabat, brun och söt, som vi kanske kunde tjinga. Hoppas!  
   Imorrn är det fest och jag ser framemot det! med ida skrattar jag alltid, PLUS att min syster och några av bildarna/musikarna kommer. Det är dömt att lyckas!

RSS 2.0