Tisdag

Var i Floda fram tills idag. Åkte hem, käkade, cyklade (med världens punktering) till Majken och gick ut med henne. Sedan träffade jag F och hennes fina hund och vi gick promenad i tre timmar (och mötte Frida som jag inte sett på mer än ett år!), sen cyklade jag hem. Jag mådde bra efter att ha varit med henne. Fick lust att bara göra massa saker! Flytta, tex. Får se nästa år :)
Är glad över de vänner jag har.
Godnatt!

jag

Fredag

Idag har jag varit i Vingåker, hos Ida och Adrian. Vi skulle göra fruktsallad och jag letade frenetiskt efter frukten som jag sjabblat bort. Frågar Adrian om han vet vart påsen är. Till svar får jag "Jag tycker man ska hålla reda på sina grejer så att de inte försvinner från början"  Woooo, vart kom det ifrån din dryga 4-åring? 
Tog nio-bussen hem som var fullproppad med fulla ungdomar. Och vafan, det är ju lugnt. Meeen det är inte lika lugnt när två killar spyr som galningar. Egentligen borde man inte bry sig, men är man så fjollig som jag så blir det en utmaning att inte spy upp den goa chokladen jag stoppade i mig tidigare. En kille lyckades få spya på någon annans jacka också. Aaah, lite surt.
Petro (psychohunden) är i Floda så henne får jag träffa imorgon. Det är sjukt vad den där lilla jäveln kan få mig att känna mig trygg? Jag menar, det är en liten chihuahua som är rädd för vinden? Lite pinsamt.
Köpte Sex and the city the movie idag, så den ska jag väl se på imorgon. Älskar samantha. Tycker fan det ska finnas fler snygga brudar som säger kuk och knulla högt på caféer.
Nu ska ja sova, är så jävla trött och depp.

Tänker inte döma folk jag inte känner.Kan jag hjälpa att hon är den snyggaste kvinnan på denna jord?

Tisdag

Imorse tränade jag, sen drog jag till körskolan och efter det blev det promenad med Majken och sen handlade jag. Skittrött när jag kom hem och ville tröstäta, men ICKE! Det blev vindruvor (som var svingoa).
Nu ska jag fixa med tvätten, sen träna.
KUL DAG, inte.

huh!

Oooookej, har kommit in i en träningsperiod känner jag. Och varför i helvete kan inte träningsperioder hålla längre än två dagar? Vi får se, va.

Måndag

Idag har jag mest bara suttit på arslet, förutom att jag tränade imorse och ska träna nu igen. VAFAN, har man en träningsmaskin mitt i lägenheten kommer man inte ifrån det.
Trodde inte jag hade någon mat hemma men lyckades skrapa ihop tillräckligt till en kycklingpaj som blev lite för god. Jag är bäst.
Städa ska jag göra efter träning för det ser förjävligt ut.
Och Christine går inte längre på tv? Fan.
Imorrn blir det fullt upp! Ska bl.a. gå ut och gå med hundarna. Hoppas jag ser några byggarbetare. Seriöst, det är snygga killar överallt i Katrineholm. Har funderat på om jag ska börja stalka någon, bara för att liksom. Hellre stalka än att bli stalkad, eelleeeer? Fast ni byggarbetare får stalka mig any time.
FUCK, vad jag älskar mina nya klänningar, förresten.
Nu ska jag gå och säga hej till trampmaskinen!

Söndag

Nu har jag suttit här med jacka och skor på mig sen jag kom hem för tio år sedan, med en fet hund i knät som snarkar. Love.
I helgen var jag i Floda med hela familjen och hade skitroligt. Fick låna mammas trampmaskin så nu finns det ännu mindre plats i min etta. Jag har alltid sagt till mig själv att jag ska gå ner i vikt blablabla och det är jävla skitsnack för nog fan blir jag tjockare för var dag. Såå, den där trampäckelmaskinen ska göra nytta har jag besämt.
Var i Norrköping en snabbis med Lelle. Köpte två skitsnygga klänningar <3
Nu ska jag väl sova, va.
HEJ!

 
There they are <3
Sne bild och så, men SKITSAMMA.

Tisdag

FAN, jag hade glömt bort att det faktiskt gjorde rätt ont att tatuera sig. Men, det blev så jävla snyggt så jag är nöjd. Min kamera är på vift, så bilder kommer om en vecka.
Skulle ut och springa idag. När jag väl var ute och satte på mp3n märkte jag att de låtar jag nyss la in inte fanns där, sen hoppade ena hörluren ut hela tiden, sedan krånglade hunden, sedan krånglade mp3 liiite till, men jag fortsatte ändåå. Och plötsligt tar batteriet slut. Och jag kan inte springa utan musik, det går verkligen inte. SÅ vem är irriterad nu??
Imorgon när jag vaknar ska jag fanimej ut och springa.
Nu ska jag sova. Fan så tråk jag är.
HEJ


Måndag

Ska snart åka till Norrköping med T, L och kanske en till L för att tatuera mig <3

Torsdag

Idag kollade jag på den verklighetsbaserade filmen Den vita massajen. Jag är dökär i Jacky Ido, han är så jävla snygg! Aaaah. Trodde dock det skulle vara ett sånt där äckligt överlyckligt slut, men icke sa nicke. TYPISKT.
Idag har jag övningskört och det gick braa. Imorrn ska jag till Ida, sedan ska vi tillbaka till mig med K och sedan ut, kommer bli dökul (Y)
Nu ska jag ut och springa med hunden, sedan gå och lägga mig.
Fredag-måndag kommer bli lovely.
HEJ

  
Se filmen så får du se snyggingen almost naken.
Sounds good to me.

Tisdag

måndagmåndagmåndag <3
Körlektionen gick skitbra idag, TACK för det. Linda kom och kollade på film och käkade gott med mig.
Imorgon blir det en jävla städdag, har äckligt hemma nu. Snart är det fredag, fest. Och på lördag drar jag till eskilstuna. Aaah, äntligen några bra dagar! N ska jag sova, upp tidigt.


happyasshole

tatuering

Fylla i gamla och göra två nya tatueringar nästa måndag. ÄNTLIGEN! Jag är lycklig nu, yes i am <3


Måndag

Sur. Usch för dig!

Imorgon blir det körlektion och lite annat skit. HOPPAS LINDA KOMMER.
Nu ska jag fortsätta sura och sedan sova.
HEJ


BJ

"i really do think that you should go and fuck yourself. Or her. But definitely not me."
"I know exactly where Germany is, the question is: do you know the location of you asshole?"
BRIDGET JONES <3

Söndag

Kollade nyss på Festival, och den är så jävla bra. Älskar den filmen och älskar Martin Aliaga. Dock får filmen mig att sakna sommaren.
Ut på fredag med Ida och fler <3


Onsdag

Nu har jag rensat bort massa bilder på skit jag varken vill eller behöver minnas. Bara de roliga bitarna är kvar, som det ska vara förfan (Y)
Idag har jag haft så jävla tråkigt. Tvn funkar fortfarande inte, för jag har inte tvingat hit pappa än som ska försöka laga den. Kanske blir på fredag. Ikväll ska jag väl göra massa sysslor och trycka i mig popcorn som belöning.
På fredag åker jag till Vingåker oh stannar där hela helgen för att vara barnvakt.
Nu ska jag pissa, sen lämna Majken.
PUSSSRSS 2.0