Scale

I helgen ska jag färga håret i någon färg. Inte svart, än. Velar och är så osäker på om jag verkligen passar i det, ska pröva någon halvmörkbrunfärg först. Bara för att pröva. Men ja, säkert blir det så att jag kör svart veckan därpå. Sen är jag väl lite nojig över vad andra tänker. Jag vill inte ha åhnej-hon-som-passade-så-bra-i-den-andra-hårfärgen-reaktionen. Dock tar den tanken inte över mina beslut. 
Svart, gaaah, svart! Det är snyggt till allt. Smink och kläder blir mycket ballare. En rosa klänning blir liksom inte barbiegulli utan b a l l. Ahfan, det blir svart.

Jag sitter och försöker få tiden att gå. Har suttit på mitt rum hela dagen. Stoppat i mig lite nudlar och känner mig alldeles för pigg. Usch, det är inte skönt att bara sitta. Vill träna ryggen, men då har jag gjort det tre dagar i rad och min sjukgymnast sa att det var viktigt att låta kroppen vila. Doh?

Har nyss skrivit julklappslistan och jag blir helt lyrisk. Alla mina pengar den här månaden (typ) går åt att köpa fina klappisar till Familjen med stort F och Lasern med stort L. Kräver ingenting tillbaka, på riktigt. Jag lägger ner pengar för att jag vill. Jag är nöjd om jag har alla tre Sissi-filmerna i mina händer på min födelsedag eller julafton. Har velat ha dom i typ 5-6 år, men dom är trixiga att få tag i. Nej, det här var ingen pik, guys. Jag har redan pikat mamma och pappa, höh.

Nu diska en snabbis, sen kolla på Ghost Whisperer och Knocked Up.
JULMARKNAD IMORGON! JEJ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0