28 APRIL.

Har varit i Lund sen i söndags och vi har fart och flängt.
Vad har hänt?
Jag har shoppat (skjut mig). Jag veet jag veet, så himla dåligt av mig nu när jag behöver spara som mest. Men jag har ju blivit satans jävla kräsen så när jag väl finner något jag verkligen vill ha måste jag ju passa påeee. Äh, jag vet inte ens om jag kan bortförklara det då jag har slösat på annat skit också.
Sen har vi varit hos Simons föräldrar, käkat glass, varit ute i solen, hängt med grabbarna. I princip.
Imorgon kommer några karlar hit och det blir någon slags utgång om jag kopplat allt rätt. Simons väns bror spelar på en klubb så dit ska alla.
På lördag är det the big day. Valborg i Lund är något ganska så enormt, vad jag har förstått. Alla samlas i stadsparken tidig morgon och där sitter man och dricker och stojar tills man faller ihop. Smockat med människor. Jag tror det kommer bli fint!
Längtar efter folket därhemma, trots att jag bara varit här några dagar.
Ses snart, hörrniii.
(Bilder tas och dyker upp när jag har en sladd som kan slänga in de på datorn)

21 APRIL.

Hur länge ska jag ha den här hemska tycka-riktigt-jävla-illa-om-mig-själv-perioden?
När jag väljer att göra någonting åt det.

20 APRIL.

Jag trodde att den lille klumpen i magen skulle försvinna så fort jag hade varit hos gynekologen, då jag inte gillar det årliga besöket. Men nä, i magen sitter den kvar och jag undrar om jag glömt bort något? :|
Trots att jag är opepp på livet ikväll (är jag den enda som blir mer fundersam, oroligare och känslosam på kvällarna?), så var det en jättebra dag.
Jag, Fia, mamma och pappa gick sörmlandsleden med alla våra hundar och det blev en succé. Alla var lösa, ingen chihuahua dog, ingen hund försvann föralltid och alla hade det bara fint. Varför gör man inte sånt oftare?
En härlig magknip, tack för den. Nu gör jag mig iordning och hoppar i säng.

GYN.

Idag hade jag och gynekologen en träff. Flängt det där, att jag kan ligga utan trosor, ha alla möjliga vinkelhakar och dylikt uppstoppat i mig, medan jag och Mr. Gynekolog småpratar om hur min livmoder liknar en smiley?
Too much information.

19 APRIL.

Har skött min mat så fruktansvärt dåligt de senaste dagarna och min kropp hatar mig rätt rejält nu. Mår väldigt inte bra (plus extremt halsont). Imorgon är det dags att äta ordentligt.

18 APRIL.

Idag vaknade jag upp fortfarande sjuk. Men stack ändå ut på den söligaste promenad du kan tänka dig. Det var underbart, tills jag fick vätskebrist och blev yr och konstig.
Sen kom Lindan och vi satt ute i tre timmar, sen gick jag på ännu en promenad. Jag tackar för solen, men min kropp känns sliten så jag tror jag tar en dusch och hoppar i säng.
Imorgon blir jag frisk, håll tummarna.

17 APRIL.

Dödsfebrig i två dagar, ont i halsen och massa annat fint men ingen förkylning. TACK.
Har bokstavligt talat suttit under täcket i soffan hela dagen. Går att vara ute i 2 minuter innan jag blir svimfärdig, kroppen är tydlig med att den vill sitta stilla.
Och sova.
And that's what i do.
(Snart är det bara en månad kvar innan jag flyttar till Skåne)

80'S - VILKEN KVINNA.


16 APRIL.

Halsen gör ont, jag fryser, ögonen är inte med i svängarna och huden är överkänslig. Jag väntar på att den där satans sjukdomen ska infinna sig, så att jag kan få det överstökat. Men närå, den ligger mest och drar sig så att jag bara mår lite sådär halvdåligt.

14 APRIL.

UTMATTAD. Vilken daaag. Upp tidigt, kila på möte, lunch med mamma, kila på ett till möte. Hemåt, sedan promenad med Fian i fyra-fem timmar. Underbart.
Jag och mamma har bytt hundar över en natt. Daphne är här, medan Pedro hänger i Floda. Daphne är så utmattad av promenaden att hon ligger alldeles tyst i sängen, nerbäddad. Inget skäll alls.
Jag kollar på American History X och har glömt bort hur tung filmen faktiskt är. Den är alldeles fantastisk, men kommer jag drömma om våld, blod och död? Hoppas inte, drömde om krig inatt och att min mamma blev skjuten i huvudet. Bland de värsta drömmarna. Man kan verkligen känna hur det skulle kännas om det verkligen hände.
Slut på drabbel, tillbaka till filmen. (Kanal 9, ta er en titt)

14 APRIL.

Igår fyndade jag som aldrig förr! Billigt är bra.
1. Hittade äntligen ett korallfärgat läppstift. Mascaran på köpet, Lindex.
2. Smycke från Tusen loppis ting.
3. Väska från Tusen loppis ting.
4. Långklänning (rea), H&M.

GÅRDAGEN.

1. Tisdagsmys.
2. Mitt sminkstök från igår. Idag är allt ordning och reda, tack för det.
3. Hjälp, vad jag inte använder mina ögonskuggor. Skamset, när jag lagt ut så ofantligt mycket pengar på de små liven. Så, fr.o.m idag är det projekt använda-mina-ögonskuggor.

13 APRIL.

Igår lyckades jag städa, diska, tvätta, träna och veckohandla. Att gå och lägga sig i rena lakan är ganska så underbart. Att känna att man får något gjort är också ganska så underbart.
Idag är det H&M och promenader som gäller.

12 APRIL.

Hoppade upp tidigt, då jag öppnade ögonen i samma veva som en mygga for förbi. Tänkte sova längre, men istället slängde jag mig upp, dödade myggan, och satte igång med tvätten. Efter tvättfixandet drar jag och tränar. Sen MÅSTE jag ut på en promenad, vädret är fantastiskt. Sen städning, veckohandling och lite flytt-ärenden.

DOH.

Idag räknade jag mina första kalorier. Något jag har undvikit till varje pris, då jag inte vill fastna i ett kaloriräknarträsk.
Men jag behövde veta mitt dagliga intag, för att se var tusan jag ligger egentligen och inte hur jag ligger till i min skalle.
Mitt kaloriintag visade sig vara dubbelt så mycket än vad jag trodde.
So there you go, Pia.

SOME SHOPPING.

1. Body & leggings, H&M.
2. Nagellack, H&M.
3. Läppstift Alarm, rouge Must Have (<3), ögonskugga Crow, MakeUpStore.
4. Fjäderfän, H&M.
Shoppingen i Lund blev inte som planerat. Kläder fann jag inga. Knappt. Istället blev det lite annat plock. En vårjacka fick jag äntligen tag i också, men den glömde jag fota.

8 APRIL.

IGÅR åkte jag och mamma ner till Lund. Hon ville se hur jag och Simon kommer bo och samtidigt ha lite semester.
När Simon nbörjade sitt jobb, svängde vi runt på stan. Mat och glass. Vi slutade upp på krogen och där blev det ett glas vin, som blev en cider och en till, en white russian och plötsligt en cosmopolitan och fan och hans moster.
Det var fruktansvärt kul. Vi satt och fnissade och pratade i mun på varandra och hade det bara så fint. Efter att ha hängt på stan sammanlagt tio timmar kilade mamma hem till sitt hotell och vi hem till oss.
Fem av fem toasters.
IDAG ska vi shoppa sönder oss. Eller ja, mitt kräsna arsle ska iaf försöka. Men min garderob är bokstavligt tom så jag måste få tag i lite vettiga kläder.
IKVÄLL ska jag, Simon, mamma och Simon föräldrar träffas och ta en öl. Det ska bli spännande! Ah, det här kommer bli en bra dag.

IDEAL.

When you gonna love you as much as I do?

Den äckliga viktskräcken har tagit tag i mig och mina höfter. När jag oroar mig lite extra i livet, går det utöver mina kilon. De blir roten till allt ont i denna värld och sålänge de är kvar är jag en ful, ganska så enorm, jävla slemblobb. Utan mina kilon skulle livet vara primaskinka. För visst är det så, det är mina kilos fel att jag känner mig osäker, konstig och lite äcklig? Såklart. Självklart.
Kroppsideal när det är som mest orealistiskt och helt jävla ute och cyklar i ett dike.

5 APRIL.

"Idag är en melankolisk dag" tänkte jag skriva innan jag sökte på ordet och fick fram:
"Melankoli (från grekiskans μέλαινα χολος mélaina chólos, ’svart galla’) är en form av djup depression och ingår i gruppen psykiska sjukdomar blablabla"

Nä, där är jag inte. Men en härlig dags-svacka. När jag är emot mig själv så mycket att jag sitter i någon obehaglig liten bubbla. Jag är så självkritisk att jag t.o.m kritiserar mitt självkritiska jag. Sug på den.
Det blir en väldigt tidig kväll. Göra mig sovklar och slötitta på tv tills klockan slår "det är okej att gå och lägga sig nu".


<3!

APRILKVÄLL.

Idag tog jag tillvara på solen. Mådde fruktansvärt bra när jag var ute med Pedro, som var en lika nöjd råtta som jag.
NU ska jag göra mig pyjamasklädd och kvällsfixad inför Trinny & Susannah och göra en efterlängtad smoothie (för åh, så hungrig jag ääär).
Ha en bra kväll, hörreni.

4 APRIL.

Ett konditionspass, en skaldjurssalladslunch med morsan och en veckoplanering senare.
Nu ska jag ut och Pedro ut i solen.
TJA

MASCARALANDET.

Maxfactor 2000 calorie kostar för tillfället bara 70 spänn på H&M.
Kör den och Masterpiece = bra fransar. Att jag ens gör ett inlägg om ögonjävlafransar?
En smoothie, lite tv, hoppa i säng.

FISH.

Den sista fullkomligt älskar jag.

JAG & SIMON.

Simonveckan bestod av kladdkakor, trams och shopping.
Tshirten från Gina är jag kär i.

SHOPTILYOUDROP.

En femhundring senare.
En snygg tröja skulle följa med hem, men jag är för kräsen och Katrineholm visade inte sin bästa sida. Hittade inte ett jota.

NYA GLASÖGON.


1 APRIL.

Mår ganska så fruktansvärt dåligt. Snart spyr jag arslet av mig.
Kosten den här veckan har bestått kladdkakor, glass, mcdonalds, pizza, drinkar, bakelser, läsk. You name it, we ate it.
Simon åkte och jag hatar alltid den där första dagen utan honom.

RSS 2.0