23 AUGUSTI.

Praktiken går brabättrebäst. Jag lyfter, flyttar, organiserar och svettas på Lagerhaus. Och skrattar. Mina arbetskamrater - åh, vilka fina tjejor! Helt jävla underbart. Att ha en praktik innebär även rutiner, thank god som jag har väntat. Går och lägger mig i tid, studsar upp på morgonen, har kläder och lunchlåda förberett. Allt är så förutsägbart och jag älskar det. Jag känner en trötthet jag inte känt på år. Huvudet är med i leken men kroppen är helt slut. Jag går och lägger mig och känner hur skönt det är.
Så, jag mår bra, hörrni. Allt blev lättare när Lagerhaus kom in i mitt liv.
Det sämsta och bästa är att man hittar massor med nytt i butiken när man arbetar där. Pengar försvinner men istället fick vi oss ett nytt fräscht badrum. Det är snart klart, då ger jag mig på resten av lägenheten. Det har stått still på inredningsfronten lite för länge nu.
StorSimon (Simons barndomsvän, som vissa kallar StorSimon då han är äldre än min Simon, kort & gott) var på besök. Det är andra gången jag ser honom sen jag blev tillsammans med Simon, hur har det gått till? En himla charmig kille! De har dragit vidare för att ta en öl på krogen medan jag själv ska hoppa i säng.
Happ, det var allt för mig.
(Ber om ursäkt om jag är lite frånvarandra i mobilen, vänner. Den är alltid på ljudlöst på jobbet och jag glömmer att sätta på ljudet. Dåligt.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0